Sponsor

Friday, July 20, 2018

PANDUAN SHOPEE PERCUMA

Kalau anda tahu apa kelebihan Shopee berbanding dengan marketplace lain tapi anda
tak tahu macam mana nak manfaatkannya, tak rasa rugi ke? Nak tak kalau anda
diberikan peluang untuk belajar Shopee dari basics sehinggalah anda mampu untuk
buat sales RM1000 sehari?

Berniaga di Facebook mampu untuk memberikan keuntungan yang sangat besar. Hal
ini kerana produk anda mampu untuk dilihat oleh jutaan pengguna Facebook jika anda
menggunakan cara dan teknik yang betul.
Anda bukan sahaja mampu untuk menyasarkan prospek di Malaysia, anda juga
berpotensi besar untuk menyasarkan prospek yang berada di luar negara!
Namun, masih ada banyak masalah yang sering dialami oleh peniaga di Facebook.
Malah ada diantara masalah ini yang menyebabkan ramai peniaga untuk “give up”
dengan bisnes online!

Antara masalah yang sering dialami oleh peniaga di Facebook:

● Banyak komen “PM” berbanding beli
○ Bagi anda yang mempelajari teknik untuk menviralkan post dan iklan
anda, anda pastinya akan berdepan dengan situasi dimana ramai yang
komen dan anda selaku penjual, pastinya ingin membalas kesemua
komen tersebut. Antara komen yang paling banyak diterima adalah “PM”.
○ Apa yang menyedihkan adalah apabila anda dah PM, prospek anda cuma
diam membisu sahaja.

● Kena bina kredibiliti dan “trust”
○ Untuk meningkatkan peratusan jualan anda, anda perlu mempunyai page
yang mempunyai kredibiliti yang tinggi.
○ Untuk meningkatkan kredibiliti ini, ia memakan masa yang agak lama dan
memerlukan anda mempunyai idea dan strategi yang agak “power”
○ Anda perlu dapatkan likers page yang ramai untuk mendapatkan “trust”
daripada prospek anda


● Pelanggan minta diskaun
○ Disebabkan anda perlu untuk berinteraksi dengan pelanggan menerusi
sebarang bentuk “messenger”, peratusan untuk pelanggan meminta
diskaun sebaik sahaja anda menyatakan harga adalah sangat tinggi.
○ Diskaun pula bukan sedikit yang diminta.
○ Anda sendiri pun dah untung ciput. Kalau minta diskaun sahaja ok lagi.
○ Ada juga pelanggan yang minta diskaun dan free shipping/pos.
● Pelanggan minta produk yang dah kehabisan stok
○ Ini merupakan salah satu dari masalah utama yang sering ditimpa
peniaga di FB.
○ Bila pelanggan minta untuk beli produk dan anda kehabisan stok, ia akan
menyebabkan pelanggan anda lari daripada anda.

Banyak lagi sebenarnya masalah yang dialami oleh peniaga di Facebook. Namun, jika
mereka menggunakan platform Shopee, akan tiada lagi masalah sebegini.
Di Shopee, anda tidak akan mengalami masalah tersebut kerana:
● Tempahan hanya diterima apabila pelanggan melakukan bayaran sahaja
● Pelanggan yang bersetuju dengan harga dan kos shipping yang anda tawarkan
akan terus beli. Manakala bagi yang tidak bersetuju, anda tak perlu pening-
pening nak “negotiate” harga.
● Kredibiliti dan “trust” hanya memerlukan anda mendapatkan review positif
sahaja. Anda boleh mendapatkannya dengan meminta pelanggan anda untuk
meninggalkan review setelah selesai urusniaga antara anda dan pelanggan
anda.
● Stok yang tinggal akan dipaparkan kepada pelanggan anda jadi mereka akan
bertindak dengan lebih cepat sebelum kehabisan stok.
Banyak lagi cara untuk anda tingkatkan jualan di Shopee. Antara cara terbaik adalah
dengan mempunyai mentor yang hebat dan tepat untuk membimbing anda.
Panduan Rahsia Shopee merupakan diantara panduan terbaik yang anda boleh
dapatkan kerana anda bukan sahaja akan mendapat akses kepada video tutorial,
malah anda akan turut dimasukkan kedalam group support.
Didalam group support ini anda akan dibimbing oleh mentor-mentor yang sangat
luarbiasa hebatnya untuk membantu anda berjaya dengan Shopee.

Jadi, jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan panduan ini sekarang juga. Risau
tak lama lagi harga akan dinaikkan sebab nak jaga kualiti support yang akan diberikan
nanti.


Saturday, July 14, 2018

SECRETS STRATEGIES OF SELLING ON AMAZON

EARN PASSIVE INCOME & TRAVEL THE WORLD

Want to learn how to quit your job, earn passive income and travel the world? This online video training course teaches step-by-step how you can start earning passive income through this secrets
. A well-respected internet millionaire, reveals the fastest way to make money on the internet today.

And learn how to get started making money online? Check out K Money Mastery, a program that teaches you step-by-step how to publish Kindle books on Amazon...the best part is, you don't even have to write the books yourself!

When it comes to books, there’s no denying that Amazon is the 1000 pound gorilla of the industry. And publishing a book to sell on Amazon has never been easier. K Money Mastery, the best selling Kindle publishing course since 2013 is exactly what you need if you want to jump on this trending money maker right now.

Today I am about to give you a secret and highly-effective “Book Creation Blueprint.”

And what’s that all about, you may ask?

Simple: I will show you step-by-step how you or anyone can write a hot-selling, high-quality book in less than 24 hours even if you don’t have any experience.

Click to watch the video: SHOW ME VIDEO

Friday, July 13, 2018

LAMPU SULUH LED


🔥LAMPU SULUH LED🔥

‼ KECIK TAPI POWER ‼
SANGAT WATERPROOF

HUJAN LEBAT PON TIADA MASALAH

-BATERI CAS TAHAN LAMA
-BOLE GUNA 7 JAM LAMANYA
-CAHAYA SANGAT TERANG BLH DILIHAT SEHINGGA 2 KILOMETER
-LED JENIS XML-T6 YANG TERANG
-ADA 5 MODE TERMASUK MOD STROBE (KELIP2)
UNTUK BAGI AMARAN KEPADA KENDERAAN LAIN
JIKA KERETA ANDA ROSAK DI BAHU JALAN

POS HANYA RM5 JE...

FREE GIFT TACTICAL BERNILAI RM15

 wasap.my/60189002986/gift UNTUK fast respond

ATAU INBOX KE FACEBOOK PAGE KAMI >>> KLIK SINI
https://www.facebook.com/LAMPUSULUHLED





SHARE THIS

Related Posts with Thumbnails